<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
TAK CUTE ! puikkk ! hubungan yg pulih :') It is a nightmare ><' I miss him very muchiee! changes made by time School Holiday ! it hurting me my besties ever after budak ta guna ~ R.I.M.A.S !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
TAK CUTE ! puikkk ! Tuesday, 26 March 2013 10:13 | 0 notes
hui hui huii!! nak tau kea apa yang tak cute??? muehehe. line maxis yang tak cute ni. bella dah dekat seminggu susah betul nak on call dengan moymoy. eii, geramm betul! rindu tau tau tak dekat dia?! grr. harini bella try call dia tpi masuk voicemail jea. jejak pkul 12 tgh mlm bru lah line ni okay. taik kucing betul! eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! bella nak nanges tpi teringat pulak bella kat sini kena kuat tak bole nanges, tak bole cepad marah. so hanya mampu sedih jeala skrg ni. hmm-5! bella dekat sini rindu sgd-3 dkat dia. agak-2 dia rindu kt bella jugak takk?? bella takut sgd klau dia brubah spnjg bella further study ni. untuk bella, bella yakin dgn diri bella cuma bella rsaukn dia. untk dia pulak, dia yakin dgn diri dia, tpi dia rsaukn bella, takut bella yg brubah hati ta tahan nk tnggu smpai 3 thn . bella tak mcm tu okayy. setakat ni, dia lelaki yang paling baik yang pernah aku kenal. hmmm. bella tak penaa kott seyakin ni dgn hbungn bella. dgn keadaan bella dgn dia yg jauh cmni. tapi bella tatau knapa wlaupun ktorg jauh, bella still yakin dgn hbungn ktorg ni. klau yg dgn llaki-2 sblum ni, even dkat pun bella tak pcya. tapi dgn moymoy, bella pcyakn dia. bella pcyakn dia lbih dr diri bella sndri. mlm ni sumpahh dah rindu sgd-2 . bella peluk beby and baju dia kuat-2. totally miss him!

***moymoy, beby, bella***

k lahh. dah ngantokk. moymoy punn tgh lena smpai dibuai mimpi agaknya.

last titipan untuk si dia <3

nite uolls ;)



add more notes


hubungan yg pulih :') Saturday, 16 March 2013 01:30 | 0 notes
ASSALAMUALAIKUM :)
apa khabar saudara dan saudari??? ehehe. at this time aku hepy sesangad cuz aku dah baik dgn bie (weheeeee!!) alhamdulillah setakat ni ktorg mampu lg nak jaga hbungan baik ktorg. wlaupun hritu aku dah tpikir dah apa yg akn tjadi dgn hbungan ktorg. pgaduhan ktorg bmula dr mnggu time aku blik bcuti dkat ruma. mula-2 okay tpi dsbbkn kesibukan aku selama bbrapa hri ktorg jdi cm renggang, cm lain. aku punn tatau apa punca, dia layan aku cm nak tanak. aku diam jea sbb sblum to ktorg dah penaa gduh psal punca yg sama smpai aku trkeluar pkataan yg tak sptutnye aku ckp smpai dia frust sgd-2 dgn prangai aku. but then bila aku dah blik hostel, mlm to aku ada msalah yg agk often occured klau kita dduk hostel, aku col ibu, aku ckp aku nak blik, aku ta tahan dduk hostel, tpi ibu sruh ckp dlu dgn warden, aku tanak ckp cuz aku tau warden takkan pham, ibu pksa gak sruh ckp dlu dgn phak atasan sblum blik. dsbbkn hati aku mronta ronta nak blik, aku terus letak col (seems mcm biadap kan?? yeah, i know) then pg to bila aku bgun dr tido, btul-2 bru celik mata, bie col mrah-2 nape aku buad ibu cmtu. aku tdiam sbb aku tau salah aku. lpas letak col to, bie text ckp jgn blakangkn ibu, sbb apa-2 msti nak ngadu dkat ibu jugak n wlau mcm mne pun, ktorg tetap ank branak then bwh text to bie ckp mungkin bnyk yg aku tatau tpi tuhan akn tnjuk stu hri nnti!!! aku tak mcm nak sentap pulak kan? pdahal aku tak penaa tipu dia atau rhsiakn pape dr dia. stu hri aku tak text dia, tak ck aku p mne, dgn sape, lngsung aku tak ckp. aku terus blik jb lpas bncg dgn kaunselor kolej, aku just txt dia bila aku dah smpai jb. thats all. dia terasa dgn prangai aku cuz aku tak txt dia, lbih bnyk diamkn dri. i guess lah. strt dr aku smpai ruma, aku asyk nanges jea sbb asyk tpkir apa yg akan jdi dgn hbungn ktorg, mmpu tak ktorg ptahankn. seriously aku takut sgd klau ktorg tpisah. aku curik-2 bce txt dia dgn ibu, dr situ aku tau isi hti dia. aku txt dia, aku try pulihkn hbungn ktorg, bwk bncg dgn dia. dr situ aku dpat pnjelasan dr dia, aku pham, aku terima then ktorg baik balik :') ehehehe. tpi mse mula-2 baik to punn dia still 'dingin' lg smpai lha stu mlm to aku text tnye smpai bila nak bahasakn 'kau aku' ? dia ckp aku yg mulakan dlu (hehe, mmg punn. time gduh to aku guna 'kau aku') tpi thank god sbb dia ni sorg yg aku punn tatau nak ckp cmne, esuknye dia terus okay. dia jdi moymoy yg dlu. the one yg mampu buad diri aku jatuh cinta dgn dia :$ hehehe *malu pulak* btul lha,stiap pgaduhan to ada hikmah disebaliknye. kdg-2, pgaduhan to lha yg buad hbungn kita tambah hepy. tpi next week lpas result klua, hr sbtu aku akn blik hostel. kursus intensive english programme aku selama 2 buln dah punn berakhir, oleh dsbbkn itu naik jea cuti, hri rabu akan ada pdftaran untk student yg amek nursing. dr situ akn brmula lah khidupan aku sbagai student yg sbnar. jadual pun smakin bnar-2 belaka, smakin busy belaka lah gamaknyee, and semakin rindu lah aku kt bie nmpknye. diharapkan bie akn sntiasa ceria wlaupun aku busy tak dpat teman dia slalu. and yg pntg dia akn sntiasa jaga ksihatan dia dgn lbih memandangkn dia to sng sgd kne demam! aku nak study betul-2 demi masa dpan aku, demi nak tlong parents aku, demi masa dpan aku dgn bie, demi tanak sia-2 kn duit parents aku, and tanak sia-2 penantian bie selama 3 tahun.. aku berdoa takde sorg pun drpd ktorg yg akn tgelincir kea landasan lain, and takkan ada sorg pun yg tlpas drpd bpegang pde jnji. INSYAALLAH~ 

*Mohamad Rafie bin Ahmad, saya Nurul Nabila binti Refen sangad-2 syg pada awak and takkan ada sorang pun yg mampu gantikan tmpt awak, yg mampu mencintai saya sebaik awak, mnggembirakan hidup saya spt awak and yg mampu bg saya ksih sayang sesempurna awak*



 the end of the story for this time. time to texting with bie :') thanks for those yg sudi membaca blog saya. salam sayang dr saya untk kamu, kamu, and kamu semua. byebye!


Labels:

add more notes


It is a nightmare ><' Monday, 25 February 2013 05:22 | 0 notes
hola.. wanna hear my story?? it is a nightmare! seram tak seram lha tpi aku lbih rela mmpi kne kejar hntu drpd mmpi mcm ni tau tak. pg tdi tgh syok-2 tido bole pulak aku mmpi hubby aku. klau mmpi hubby aku jea takpe, ni ada pulak pelakon tmbahan. ex hubby aku. yg aku dok cte dia tak bole terima hakikat dah break ngn hubby to. ctenye bermula mcm ni. stu mlm ni aku klua ngn hubby pegi pandan (aku pun tatau nape dlm bnyk-2 tmpt, tmpt to jugak yg msuk dlm mmpi aku sbgai tmpt kjadian. ehehe!) pastu time otw nak blik rumah, tgh syok-2 jlan nak pegi kt tmpt parking motor to, minah to ada dkat parking sblah pulak. hubby nmpk jea dia, hubby terus tarik tgn aku, tak jdi ktorg na blik rumah naik motor, ktorg jlan kaki jea tau tak! pastu minah to dok tkedek kedek kjar ktorg sme jerit-2 pnggl moymoy! moymoy! . yg si hubby pulak buad bodoh jea. pastu minah to dtg, minah to terus tarik rmbut aku. aku pun balas lha. pastu si hubby geleng kpala jea tgk ktorg gaduh. hmm-3 --' pastu time kami tgh bgelut to tatau lha apa crita smpai ada bahan lawak yg kami bdua sama-2 gelakkn. (eii, aku gelak ngn dia?? eii, yekkk! geli btul aku dgn mmpi to) dsbbkn ktorg dah bole gelak sama-2, minah to pun mntk maaf ngn aku sbb pkul aku, tarik rmbut aku. and aku pun mntk maaf kt dia gak sbb blas blik. lpas to minah to terus blah mntk diri nak blik rumah. and si hubby pulakdduk mncangkung smbil tmenung mcm tgh pkirkn minah to. and suddenly hubby tetiba ckp 'syg, nak tau tak minah to penaa hmpir-2 nak kne lnggar dgn lori? b penaa tbce text dia ngn mmbe dia. dia ckp kt mmbe dia dia hmpir-2 kne lnggar ngn lori' OMG! ya allah, kejamnye jlan crita mmpi aku ni. hmm-2.  pastu aku terus tersedar and terus col hubby tpi hubby ta angkt sbb belum bgun tido. tpi lpas to hubby text ckp 'b bru jea bgun' aku punn cepad-2 lha cerita psal mmpi to dkat hubby . then hubby ckp 'jgn rsau, dia dah tak ada col b, text b. last mlm to jea dia col tnye btul kea b cple ngn syg pastu b ckp yeala b cple ngn syg, pastu b terus block num dia' time to rasa OUH! LEGANYE (: tpi sriously lpas aku tjaga to, aku ta bole nak tido blik, terus tak ngntok. asyk tpkir jea bnda to. lpas to roommate aku ckp, time aku tido to, muka aku berkerut-kerut. HAHA! tgh mmpi lha to sbb to muka aku berkerut. wakaka!. k lha k lha. nak layan hubby ni. next time aku buad entry lg k? nite uolls <3 love u ;')

Labels:

add more notes


I miss him very muchiee! Saturday, 23 February 2013 03:37 | 0 notes
hrini bella takde kelas, bella takde klua pegi mne-2. bella cuma dduk hostel ajar mmbe-2 bella yg biul-2 ni buad blog, solek blog sementelahan moymoy punn tak dpat nak text ngn bella sbb dia pegi dgar ceramah buad lesen kreta. seriously bella rindu sgd-2 dkat dia. sejak bella blik hostel lpas dr cuti raya cina lg dia mcm lain. prangai dia pelik smcm. asyk takde mood jea. tpi bella tau mse frst bella blik sini lpas raya cina to, dia takde mood sbb dia rsaukn bella dkat sini, dia takut bella jumpa llaki lain dkat sini. mcm-2 lha lg dia pk smpai demam-2. tuhan jea tau mcm mne prasaan bella bila dpat tau dia demam bila pk smua ni. rasa srba salah sgd-2. kdg-2 rasa sbb bella dia jdi bnyk pk cmtu. sriously bnyk sgd ujian untk ktorg. mse frst-2 cple, ex dia asyk kcau jea, knun tak bole terima hakikat yg dia dgn moy dah break. pastu moy kne blik sabah ats sbb-2 ttentu and ats ksalahan yg dia tak penaa buad sama sekali. 

**ni mlm last ktorg klua, hang sama-2 sblum esuknya dia balik sabah

bella msih egt lg mse bella ngn abg-2 bella, mmbe-2 bella hntr dia pegi airport sbb nak balik sabah. dia tarik tgn bella. bella pusing mmbelakangkn dia, pastu terus jatuh air mata bella. dia tarik bella, dia kesat air mata, dia sruh bella snyum. pastu dia salam abg-2 bella, mmbe-2 bella (mmbe dia gak!) last skali bru dia salam ngn bella. bella cium tgn dia, then dia pesan jaga diri, jaga ksihatan, egt pesan nnek, pesan ibu, jgn buad prangai, jgn nakal-2, tnggu b balik. lpas tu time dia dah nak check in, dia lpaskn tgn bella slow-2. bella tak bole lupa smua to. sdar tak sdar dah 1 bulan 17 hri dah dia dkat sabah. sblum raya cina, ex dia cntact dia blik. bella tatau mcm mne ex dia bole tau num bru dia. mnyebok jea! ta lme lpas to, bella dpat tau ex bella pulak tgh try nak crik bella blik. dia tnye-2 kt mmbe bella. nsib baik mmbe bella to tak bg num bru bella. pastu skrg ni sorg lg ex bella col bella blik. bella kne tukar num lg. ini bg mnjamin keselesaan bella dan juga ksejahteraan hbungn bella ngn moymoy. (atoto, klasik sgd ayt aku! ahaha) bella bukn apa, bella tanak bella tgnggu and lg stu bella tanak moy rsaukn bella. bella tanak dia pk bukn-2, tanak dia takut bella jumpa llaki lain. ckup lha dia rsaukn bella smpai demam-2. bella tanak tmbh lg. bella nak dia yakin dgn bella. bella tatau bella ada jodoh atau tak dgn dia tpi bella doa sgd-2 yg dea mmg untk bella dunia dan akhirat. parents ktorg pun dah restu, apa yg bella hrapkn lg? takde dah. bella cuma hrap ktorg akn hepy smpai bila-2 n dpat slesaikn stiap msalah ktorg dgn cara yg terrrrbaikk! bella rndu sgd-2 dkat dia. tuhan jea tau yg bella slalu nanges sblum tido.

  b, I miss you ;/




add more notes


changes made by time Saturday, 9 February 2013 12:09 | 0 notes
ASSALAMUALAIKUM....

firstly, soryy dah lama menyepi tak buad entry.. macam-2 yg jdi spanjang tahun 2012. drpd hal sch, family, boyfriend, bestfriend, semua ada! hal duniawi lah katakan.. tapi skrg kita bukak buku baru, TWOTHOUSANDTHIRTEEN already kans?? hehe. permulaan 2013 quite awesome untk bella. nak tau knapa? jom kte story dr awal ;')
ahli keluarga bella dah bertambah. ( bukn bmksud mak aku beranak lg tau! ) skrg ni bella ada 4 org abg. dulu bella cuma ada sorang abg jea. nama dia ujang. skrg tmh lg 3 org. firstly masa bella knal diaorg, bella kwn jea ngn diaorg. lama-2 makin rapat, makin kamcing smpai lah stu hr to ktorg gurau-2 pnggl adik abg. tapi pnggi lan to melekat jea smpai skrg. salah stu sbb lain knapa diaorg jdi abg bella sbb diaorg pnggl ibu bella 'ibu' .. diarg dah jdi ank angkt ibu bella so automatically diaorg jdi abg bella sementelahan diaorg pun lg tua dr bella. abg yg plg bella syg cnfirm lah abg bella sndr, ujang. abg-2 bella yg lain nama dia not, toqq dgn lan. antara 3 org ni, bella plg rapat dgn not, tpi toqq plg pnyayang ( bole dapat award abg pnyayang tau! ) , lan pulak plg bnyk n suka share pape problems dia dgn bella. lan ni lbih mnjurus kearah kwn sbnrnye sbb dia couple dgn bestfriend bella nme dia kecik. bella knal lan punn sbb kecik. tapi since lan pun slah stu ank angkt ibu bella,  jdi dia punn adalah slah sorang abg bella :) jelass takkkk????

bella kwn ngn kecik (awek lan) drpd umur 4 thn lg. bella knal lan sbb lan couple ngn kecik. bila bella bkwn ngn lan, secara tidak langsung bella knal stu persatu kwn-2 lan (moymoy ngn not) .. bila bella kwn ngn not, bella knal sorg mmbe not ni nme dia toqq :D sblum bella bkwn ngn diaorg, bella ada tanggapan negatif dkat diaorg. nak tau apa??? (budak nakal) tapi dlm diam, bella slalu prhatikan moymoy snyap-2, kira curik-2 pndg a tapi tak berani nak tegur memandangkn dia punn mcm budak sombong. senyap jea! tapi bila bella bkwn  ngn lan n not, stu persatu rhsia kantoi. wakaka! rupanya moymoy to punn sama mcm bella jugak. tapi time ktorg bkwn to, bella dah pun ada pkwe n dia pun dah ada awek. tapi scara kbetulan, ktorg msing-2 ada krisis ngn psgn msing-2 smpai lah dia break ngn awek dia ( yg skrg ni dah jdi ex dah puns ) , and smpai lah bella break ngn pkwe bella ( yg skrg ni dah jdi ex dah puns ) tapi apa yg pntg moymoy break ngn awek dia bukn sbb bella and bella break ngn pkwe bella time to pun bukn sbb moymoy. ktorg ada sbb musabab ktorg sndr knapa ktorg break... tak lama lpas to, bella ngn moymoy mula rapat. bella selesa ngn dia sbb dia sgd-2 matang. bella tak pernah jumpa and kenal dgn llaki smatang dia. sntiasa pk sblum buad ssuatu. bila bella couple dgn dia, ibu n ayh bella restu. adik beradik bella smua suka dia, bila nnek bella jumpa dia, nnek pun suka :') untk belah pihak dia, mama n abah dia punn tak ada halangan. wewwitt! seronok tau bila kita couple org tua restu. rasa tenang n yakin jea dgn hubungan to. cuma buad mse ni, moymoy trpaksa tnggu bella smpai bella habes study :3  for my sake, and for a better future, bella melangkah kehadapan untk further study dkat intergrated college of health allied and nursing dkat ampang dlm course nursing untk dpatkn dip.sains ksihatan.. 3 thn lbih dia kne tnggu. kesian dia sbb terpaksa risaukn bella siang mlm spnjng bella dkat ampang. dia rsaukn kselamatan bella, ksihatan bella, rsau bella crik llaki lain! huhu. insyaallah takkan jdi bnda yg buruk-2. fasa pertama sbgai student bukn lah mudah spt yg disangka. susah okay! harap maklum. terpaksa bpisah dgn fmily. mkn mnum pndai-2 a. smuanya kne buad sndr tau without any favour from anyone. bak kata ibu bella, pndai-2 lah nak hidup dkat tmpt org. mmm-3!! blaja naik lrt smpai sesat-2 nak blik ruma, pegi mkn  n mkn dlm ktakutan sbb dkat meja sblah ada 3 org llaki yg mncurigakn siap snap pic bella ngn kwn-2 bella lg, and then kne 'gangguan' dkat hostel, kne follow dgn llaki yg naik kreta, dduk dkat kwsn yg bnyk kes ragut, rogol, bunuh, buang bayi, complete smua tmpt to! nsib baik kecik study stu tmpt dgn bella, so that bella tak kekok sgd nak bwk diri kt tmpt org sbb berteman. kbetulan pulak nasib bella agk baik dpat roommate yg stu kpala dgn bella bole huhahuha . jdi tak adelaa terasa sunyi sgd kn. dan dgn dorongan n smgt drpd family n moymoy , insyaallah hati bella kuat untk habeskn blaja nursing ni :') so siapa ckp bcinta ni boleh mnggnggu plajaran?? tak semua tau mcm to. klau nak sgd bcinta, pndg n amek lah dr sudut positif. jdikn smua to sbgai smgt untk kita. mcm yg ibu bella slalu ckp, 'jdikn moymoy to sbgai sumber inspirasi untk kau blaja' 
jadi etry kali ni smpai sini jeala yea. ngntok dah ni. mata dah mcm baby panda! O..O
***<3 wassalam <3***
add more notes


School Holiday ! Tuesday, 29 May 2012 09:13 | 0 notes
Hye , sorry lama tak buad entry . Busy sangaddddd . Dekat 3 minggu lebih exam memanjang . Sekarang ni punn dah habes exam tapi full pulak dengan kelas tambahan . Seriously otak macam dah tepu nak belajar . Penad sangad kadang-2 . Tapi nak buad cmne kan . Nak SPM . Lagipunn ni dah tahun last . Orang cakap jangan merungut time tahun last . Nanti menyesal ! Dah habes sch nanti sebok pulak nak masuk sch balik . Time to lha nak menyesal sebab tak hargai setiap detik dekat sch . So , tahun ni kena struggle lebih siket . Tanak menyesal di kemudian hari . Cukup lha rasa sekali time form3 . Peristiwa yang aku takkan lupakan sampai bila-2 . Tapi aku bersyukur sangad sebab peristiwa to lha aku masuk sch senai . Sch aku yg sekarang ni . Setiap masa aku dekat sini , aku tak pernah rasa selain dr rasa happy and ceria dgn kawan-2 . Aku gumbiraaa sangad sbb dpat kawan-2 mcm kawan-2 aku yg skrg ni . Kak ngah , abg long , kukin , sarimah , huza . Semua lha ! Tau tak , sch ni walaupun tak sebesar sch lama , tapi banyak pengalaman bole dpat tau . Budak-2 dkat sch ni walaupun tak sepandai buda-2 sch lama , tapi diaorg tak pernah kedekut ilmu . Walaupun ilmu yg diaorg tahu to sekecil zarah sekalipunn , diaorg tetap akan share :')  tapi diaorg tak lha smpai sebodoh to . ilmu cuma sekecil zarah , tak adelaa smpai cm to . Yg pntg diaorg jenis yg suka tlg kawan . Walaupun budak-2 dkat sini hampir 80 peratus perangai mcm taiko , tapi satu hal yg korg perlu tahu , diaorg sentiasa mebantu kawan-2 yg dlm kesusahan . Satu prinsip yg aku boleh nmpk dkat diaorg ni semua , diaorg takkan carik pasal dgn orang yg tak crik psal dgn diaorg . So , Don't trouble The Trouble If You don't want The Trouble to trouble You . Senang kann nak paham perangai diaorg ? ;') pokoknyee , jagan carik psal dgn orang kalau tak nak pecah kepala okay . Satu benda yg ketara antara sch aku skrg ni dgn sch lama ialah budak-2 dea . Mmg ketara . Budak sch sini takkan belot dgn kawan ke cikgu . faham takk ??? means , kalau kita ada secret psal cikgu tocikgu ni atau tntg diri kita sndr yg buruk , diaorg takkan cter dkat cikgu . Tapi diaorg mungkin akan cter dkat mmbe-2 lain . Tapi mcm normal lha klaudiaorg cter dkat mmbe-2 lain . Msti hmpir stiap orang cm gitu kan ? Kitorg dkat sini , murid gang dgn murid . cikgu gang dgn cikgu . Tapi tak bermaksudd ktorg tak boleh satu kepala dgn cikgu tau . Ktorg dgn cikgu mcm kawan tau . Hemm , aku sebenarnyee dah tak sabar nak habes SPM . tapi sometimes , risau gak . Lepas SPM nak kerja mana dulu ? Lepas to nak study mana ? Selamat kea tak dkat luar to ? Dapat jumpa kawan-2 lagi kea tak lepas to ??  hailaaaa ..... bencinyee kalau terfikir benda-2 cenggini . Scaryyyyyyy :3 Ishh , dalaa . penad dahh nak ber QWERTYUIOP ni . Dalaa esuk ada kelas tambahan . Akaun pulak to . lemah lutut . *hewhew*



Labels:

add more notes


it hurting me Sunday, 1 April 2012 11:50 | 0 notes
have u ever been in crush with someone??? it hurts right when u have to keep it safely :3 
I believe it happens to almost everyone in this world ~ including me ^^
aku crush dgn someone yg aku pcye dea baik . aku ta penaa rse se yakin ni dkat lelaki tau . susah untuk pcye lelaki to baik . tpi kali ni aku pcye lelaki yg sorg ni baik . sayangnye, aku cuma crush jea dgn dea :)

sokey ... lgpunn aku tanak ape yg aku rse ni akan rosakkan friendship aku dgn dea . stiap friendship yg aku ade, aku msti na jaga baik2 sbb aku anggp bnde to stu bnde yg sgd suci tau ~
before this, I never realise that I'm having a kind of feeling that is hard for me to explain . smpai lha stu hr to when he save the day ^^ but, after that, I realise one thing ! aku ta patut rse cm to . hoii, ta layak kott .

believe me, I hate this feeling . trust me, I'm never ask for it . smtimes, rse jealous tpi cepad2 sedar . astaghfirullah . tpi seyes, klau sblm ni aku bole lupakan org yg aku syg, msti kali ni aku punn bole kann? nothing impossible with an effort . so that, first step --> deactivate acc fb 
second step --> 'ta pk lg'
*harhar*

mesti nnti smue org rndu aku kann? bhaha ! believe me, I'll miss you too guys ~ wakaka ! okay, aku sgd prasan . hemm, gonna miss my fb and anje so badly ~ ^^ target aku utk recover balik dlm stahun maybe . tpi tatau lha capai kea tidok target aku to . yealaa, mne penaa pisah dgn spupu aku sorg to lme2 . plg tak punn bape bulan jea . da slalu sgd keep in touch . *ecece, over kau bella . mcm na pegi alaska btahun jea gaya nye * 

tpi betol lha kan? aku amek mse stahun to utk recover balik . and dah alang2 to biala aku habeskan spm terus kan bru online balik? sbb klau da recover skali punn, takut klau online nnti feeling to dtg balik haaa . cmne to? aiyookk . time to lg lha rse cm na bunuh diri kans?? wakaka . aduii, jiwang katakk lha pulok mlm2 cenggini . haiyakk -.-'

atoto, hemm cmne ek? ta pelaa . bpegang pde kata2 lme spupu aku . 'time will heal it'
okay lhaa . thankies to readers yg sudi membaca ^^
~ goodnite ~

Labels:

add more notes