<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
weett weett ^^ patah tumbuh hilang berganti NEW YEAR ! jum msuk sekolah ? ;) 16th birthday what's wrong ? I've got the job ^^ APE KES ???? mencari kerja ><' mai sini dga nasihat (


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
R.I.M.A.S ! Friday, 20 January 2012 00:55 | 0 notes
Assalammualaikum =,='
hari ni aku da ta tahan na share n luahkan ape yg aku rasa ni . ta tertanggung dahh ! hesh , menyirap >< na tawu tak , dkat skola aku to ade surg mmat ni minat dkat aku . ehh , sumpah aku ta kesah . itu hak kauu . tpy menjadi hak aku jugak untuk buad kputusan aku sndr sama ade na suka kau balik atau tak . and jawapannye TAK ! kau tawu aku da ada pkwe tpy kau ta tawu aku da break kan . okay , mmg aku tanak btawu , suke hati aku okay :p kau ckp kau na kawan dgn aku jea , and aku ckp okay . harus lha kan sbb org na bkawan takkan kita na mnyombong . songek betul . tpy aku da nak kawan dgn kau to bsyukur lha siket . ta payah na layan aku cm aku ni awek kau bole takk ????? aku RIMAS kau tawu tak ? kalau pmpuan yg ikut aku mne-2 jea aku pegi  ta kesah lha sgd . tpy klau lelaki yg ikut , for sure a mkin lme mkin rimas . weyh , aku bukan tanak kwn dgn kau . aku jnis kawan jea dgn semua org . tpy ta payah lha na buad pangai yg buad aku rimas gitu . num celcom aku , privasi aku . ta payah nak yek-2 sgd mntak num clcom aku to smpai mcm memaksa gitu . aku ta suka . klau aku ckp ta bole to mkne nye ta bole a ? still dont get it kea haa ?? please lha . aku tanak nnty bila kesabaran aku da smpai tahap maksimum , aku akan ' ter ' tengking kauu dpan mmbe-2 aku smua . please lha sbb aku tanak memalukan kau mahupun diri aku sndr . HARAP ANDA MENGERTI WAHAI KAWAN ~ jgn pkse aku untuk menyampah dgn kau . byebye !

Labels:

add more notes