<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
it hurting me my besties ever after budak ta guna ~ R.I.M.A.S ! weett weett ^^ patah tumbuh hilang berganti NEW YEAR ! jum msuk sekolah ? ;) 16th birthday what's wrong ?


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
School Holiday ! Tuesday, 29 May 2012 09:13 | 0 notes
Hye , sorry lama tak buad entry . Busy sangaddddd . Dekat 3 minggu lebih exam memanjang . Sekarang ni punn dah habes exam tapi full pulak dengan kelas tambahan . Seriously otak macam dah tepu nak belajar . Penad sangad kadang-2 . Tapi nak buad cmne kan . Nak SPM . Lagipunn ni dah tahun last . Orang cakap jangan merungut time tahun last . Nanti menyesal ! Dah habes sch nanti sebok pulak nak masuk sch balik . Time to lha nak menyesal sebab tak hargai setiap detik dekat sch . So , tahun ni kena struggle lebih siket . Tanak menyesal di kemudian hari . Cukup lha rasa sekali time form3 . Peristiwa yang aku takkan lupakan sampai bila-2 . Tapi aku bersyukur sangad sebab peristiwa to lha aku masuk sch senai . Sch aku yg sekarang ni . Setiap masa aku dekat sini , aku tak pernah rasa selain dr rasa happy and ceria dgn kawan-2 . Aku gumbiraaa sangad sbb dpat kawan-2 mcm kawan-2 aku yg skrg ni . Kak ngah , abg long , kukin , sarimah , huza . Semua lha ! Tau tak , sch ni walaupun tak sebesar sch lama , tapi banyak pengalaman bole dpat tau . Budak-2 dkat sch ni walaupun tak sepandai buda-2 sch lama , tapi diaorg tak pernah kedekut ilmu . Walaupun ilmu yg diaorg tahu to sekecil zarah sekalipunn , diaorg tetap akan share :')  tapi diaorg tak lha smpai sebodoh to . ilmu cuma sekecil zarah , tak adelaa smpai cm to . Yg pntg diaorg jenis yg suka tlg kawan . Walaupun budak-2 dkat sini hampir 80 peratus perangai mcm taiko , tapi satu hal yg korg perlu tahu , diaorg sentiasa mebantu kawan-2 yg dlm kesusahan . Satu prinsip yg aku boleh nmpk dkat diaorg ni semua , diaorg takkan carik pasal dgn orang yg tak crik psal dgn diaorg . So , Don't trouble The Trouble If You don't want The Trouble to trouble You . Senang kann nak paham perangai diaorg ? ;') pokoknyee , jagan carik psal dgn orang kalau tak nak pecah kepala okay . Satu benda yg ketara antara sch aku skrg ni dgn sch lama ialah budak-2 dea . Mmg ketara . Budak sch sini takkan belot dgn kawan ke cikgu . faham takk ??? means , kalau kita ada secret psal cikgu tocikgu ni atau tntg diri kita sndr yg buruk , diaorg takkan cter dkat cikgu . Tapi diaorg mungkin akan cter dkat mmbe-2 lain . Tapi mcm normal lha klaudiaorg cter dkat mmbe-2 lain . Msti hmpir stiap orang cm gitu kan ? Kitorg dkat sini , murid gang dgn murid . cikgu gang dgn cikgu . Tapi tak bermaksudd ktorg tak boleh satu kepala dgn cikgu tau . Ktorg dgn cikgu mcm kawan tau . Hemm , aku sebenarnyee dah tak sabar nak habes SPM . tapi sometimes , risau gak . Lepas SPM nak kerja mana dulu ? Lepas to nak study mana ? Selamat kea tak dkat luar to ? Dapat jumpa kawan-2 lagi kea tak lepas to ??  hailaaaa ..... bencinyee kalau terfikir benda-2 cenggini . Scaryyyyyyy :3 Ishh , dalaa . penad dahh nak ber QWERTYUIOP ni . Dalaa esuk ada kelas tambahan . Akaun pulak to . lemah lutut . *hewhew*



Labels:

add more notes