<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
School Holiday ! it hurting me my besties ever after budak ta guna ~ R.I.M.A.S ! weett weett ^^ patah tumbuh hilang berganti NEW YEAR ! jum msuk sekolah ? ;) 16th birthday


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
changes made by time Saturday, 9 February 2013 12:09 | 0 notes
ASSALAMUALAIKUM....

firstly, soryy dah lama menyepi tak buad entry.. macam-2 yg jdi spanjang tahun 2012. drpd hal sch, family, boyfriend, bestfriend, semua ada! hal duniawi lah katakan.. tapi skrg kita bukak buku baru, TWOTHOUSANDTHIRTEEN already kans?? hehe. permulaan 2013 quite awesome untk bella. nak tau knapa? jom kte story dr awal ;')
ahli keluarga bella dah bertambah. ( bukn bmksud mak aku beranak lg tau! ) skrg ni bella ada 4 org abg. dulu bella cuma ada sorang abg jea. nama dia ujang. skrg tmh lg 3 org. firstly masa bella knal diaorg, bella kwn jea ngn diaorg. lama-2 makin rapat, makin kamcing smpai lah stu hr to ktorg gurau-2 pnggl adik abg. tapi pnggi lan to melekat jea smpai skrg. salah stu sbb lain knapa diaorg jdi abg bella sbb diaorg pnggl ibu bella 'ibu' .. diarg dah jdi ank angkt ibu bella so automatically diaorg jdi abg bella sementelahan diaorg pun lg tua dr bella. abg yg plg bella syg cnfirm lah abg bella sndr, ujang. abg-2 bella yg lain nama dia not, toqq dgn lan. antara 3 org ni, bella plg rapat dgn not, tpi toqq plg pnyayang ( bole dapat award abg pnyayang tau! ) , lan pulak plg bnyk n suka share pape problems dia dgn bella. lan ni lbih mnjurus kearah kwn sbnrnye sbb dia couple dgn bestfriend bella nme dia kecik. bella knal lan punn sbb kecik. tapi since lan pun slah stu ank angkt ibu bella,  jdi dia punn adalah slah sorang abg bella :) jelass takkkk????

bella kwn ngn kecik (awek lan) drpd umur 4 thn lg. bella knal lan sbb lan couple ngn kecik. bila bella bkwn ngn lan, secara tidak langsung bella knal stu persatu kwn-2 lan (moymoy ngn not) .. bila bella kwn ngn not, bella knal sorg mmbe not ni nme dia toqq :D sblum bella bkwn ngn diaorg, bella ada tanggapan negatif dkat diaorg. nak tau apa??? (budak nakal) tapi dlm diam, bella slalu prhatikan moymoy snyap-2, kira curik-2 pndg a tapi tak berani nak tegur memandangkn dia punn mcm budak sombong. senyap jea! tapi bila bella bkwn  ngn lan n not, stu persatu rhsia kantoi. wakaka! rupanya moymoy to punn sama mcm bella jugak. tapi time ktorg bkwn to, bella dah pun ada pkwe n dia pun dah ada awek. tapi scara kbetulan, ktorg msing-2 ada krisis ngn psgn msing-2 smpai lah dia break ngn awek dia ( yg skrg ni dah jdi ex dah puns ) , and smpai lah bella break ngn pkwe bella ( yg skrg ni dah jdi ex dah puns ) tapi apa yg pntg moymoy break ngn awek dia bukn sbb bella and bella break ngn pkwe bella time to pun bukn sbb moymoy. ktorg ada sbb musabab ktorg sndr knapa ktorg break... tak lama lpas to, bella ngn moymoy mula rapat. bella selesa ngn dia sbb dia sgd-2 matang. bella tak pernah jumpa and kenal dgn llaki smatang dia. sntiasa pk sblum buad ssuatu. bila bella couple dgn dia, ibu n ayh bella restu. adik beradik bella smua suka dia, bila nnek bella jumpa dia, nnek pun suka :') untk belah pihak dia, mama n abah dia punn tak ada halangan. wewwitt! seronok tau bila kita couple org tua restu. rasa tenang n yakin jea dgn hubungan to. cuma buad mse ni, moymoy trpaksa tnggu bella smpai bella habes study :3  for my sake, and for a better future, bella melangkah kehadapan untk further study dkat intergrated college of health allied and nursing dkat ampang dlm course nursing untk dpatkn dip.sains ksihatan.. 3 thn lbih dia kne tnggu. kesian dia sbb terpaksa risaukn bella siang mlm spnjng bella dkat ampang. dia rsaukn kselamatan bella, ksihatan bella, rsau bella crik llaki lain! huhu. insyaallah takkan jdi bnda yg buruk-2. fasa pertama sbgai student bukn lah mudah spt yg disangka. susah okay! harap maklum. terpaksa bpisah dgn fmily. mkn mnum pndai-2 a. smuanya kne buad sndr tau without any favour from anyone. bak kata ibu bella, pndai-2 lah nak hidup dkat tmpt org. mmm-3!! blaja naik lrt smpai sesat-2 nak blik ruma, pegi mkn  n mkn dlm ktakutan sbb dkat meja sblah ada 3 org llaki yg mncurigakn siap snap pic bella ngn kwn-2 bella lg, and then kne 'gangguan' dkat hostel, kne follow dgn llaki yg naik kreta, dduk dkat kwsn yg bnyk kes ragut, rogol, bunuh, buang bayi, complete smua tmpt to! nsib baik kecik study stu tmpt dgn bella, so that bella tak kekok sgd nak bwk diri kt tmpt org sbb berteman. kbetulan pulak nasib bella agk baik dpat roommate yg stu kpala dgn bella bole huhahuha . jdi tak adelaa terasa sunyi sgd kn. dan dgn dorongan n smgt drpd family n moymoy , insyaallah hati bella kuat untk habeskn blaja nursing ni :') so siapa ckp bcinta ni boleh mnggnggu plajaran?? tak semua tau mcm to. klau nak sgd bcinta, pndg n amek lah dr sudut positif. jdikn smua to sbgai smgt untk kita. mcm yg ibu bella slalu ckp, 'jdikn moymoy to sbgai sumber inspirasi untk kau blaja' 
jadi etry kali ni smpai sini jeala yea. ngntok dah ni. mata dah mcm baby panda! O..O
***<3 wassalam <3***
add more notes