<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
changes made by time School Holiday ! it hurting me my besties ever after budak ta guna ~ R.I.M.A.S ! weett weett ^^ patah tumbuh hilang berganti NEW YEAR ! jum msuk sekolah ? ;)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
I miss him very muchiee! Saturday, 23 February 2013 03:37 | 0 notes
hrini bella takde kelas, bella takde klua pegi mne-2. bella cuma dduk hostel ajar mmbe-2 bella yg biul-2 ni buad blog, solek blog sementelahan moymoy punn tak dpat nak text ngn bella sbb dia pegi dgar ceramah buad lesen kreta. seriously bella rindu sgd-2 dkat dia. sejak bella blik hostel lpas dr cuti raya cina lg dia mcm lain. prangai dia pelik smcm. asyk takde mood jea. tpi bella tau mse frst bella blik sini lpas raya cina to, dia takde mood sbb dia rsaukn bella dkat sini, dia takut bella jumpa llaki lain dkat sini. mcm-2 lha lg dia pk smpai demam-2. tuhan jea tau mcm mne prasaan bella bila dpat tau dia demam bila pk smua ni. rasa srba salah sgd-2. kdg-2 rasa sbb bella dia jdi bnyk pk cmtu. sriously bnyk sgd ujian untk ktorg. mse frst-2 cple, ex dia asyk kcau jea, knun tak bole terima hakikat yg dia dgn moy dah break. pastu moy kne blik sabah ats sbb-2 ttentu and ats ksalahan yg dia tak penaa buad sama sekali. 

**ni mlm last ktorg klua, hang sama-2 sblum esuknya dia balik sabah

bella msih egt lg mse bella ngn abg-2 bella, mmbe-2 bella hntr dia pegi airport sbb nak balik sabah. dia tarik tgn bella. bella pusing mmbelakangkn dia, pastu terus jatuh air mata bella. dia tarik bella, dia kesat air mata, dia sruh bella snyum. pastu dia salam abg-2 bella, mmbe-2 bella (mmbe dia gak!) last skali bru dia salam ngn bella. bella cium tgn dia, then dia pesan jaga diri, jaga ksihatan, egt pesan nnek, pesan ibu, jgn buad prangai, jgn nakal-2, tnggu b balik. lpas tu time dia dah nak check in, dia lpaskn tgn bella slow-2. bella tak bole lupa smua to. sdar tak sdar dah 1 bulan 17 hri dah dia dkat sabah. sblum raya cina, ex dia cntact dia blik. bella tatau mcm mne ex dia bole tau num bru dia. mnyebok jea! ta lme lpas to, bella dpat tau ex bella pulak tgh try nak crik bella blik. dia tnye-2 kt mmbe bella. nsib baik mmbe bella to tak bg num bru bella. pastu skrg ni sorg lg ex bella col bella blik. bella kne tukar num lg. ini bg mnjamin keselesaan bella dan juga ksejahteraan hbungn bella ngn moymoy. (atoto, klasik sgd ayt aku! ahaha) bella bukn apa, bella tanak bella tgnggu and lg stu bella tanak moy rsaukn bella. bella tanak dia pk bukn-2, tanak dia takut bella jumpa llaki lain. ckup lha dia rsaukn bella smpai demam-2. bella tanak tmbh lg. bella nak dia yakin dgn bella. bella tatau bella ada jodoh atau tak dgn dia tpi bella doa sgd-2 yg dea mmg untk bella dunia dan akhirat. parents ktorg pun dah restu, apa yg bella hrapkn lg? takde dah. bella cuma hrap ktorg akn hepy smpai bila-2 n dpat slesaikn stiap msalah ktorg dgn cara yg terrrrbaikk! bella rndu sgd-2 dkat dia. tuhan jea tau yg bella slalu nanges sblum tido.

  b, I miss you ;/




add more notes