<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
It is a nightmare ><' I miss him very muchiee! changes made by time School Holiday ! it hurting me my besties ever after budak ta guna ~ R.I.M.A.S ! weett weett ^^ patah tumbuh hilang berganti


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
hubungan yg pulih :') Saturday, 16 March 2013 01:30 | 0 notes
ASSALAMUALAIKUM :)
apa khabar saudara dan saudari??? ehehe. at this time aku hepy sesangad cuz aku dah baik dgn bie (weheeeee!!) alhamdulillah setakat ni ktorg mampu lg nak jaga hbungan baik ktorg. wlaupun hritu aku dah tpikir dah apa yg akn tjadi dgn hbungan ktorg. pgaduhan ktorg bmula dr mnggu time aku blik bcuti dkat ruma. mula-2 okay tpi dsbbkn kesibukan aku selama bbrapa hri ktorg jdi cm renggang, cm lain. aku punn tatau apa punca, dia layan aku cm nak tanak. aku diam jea sbb sblum to ktorg dah penaa gduh psal punca yg sama smpai aku trkeluar pkataan yg tak sptutnye aku ckp smpai dia frust sgd-2 dgn prangai aku. but then bila aku dah blik hostel, mlm to aku ada msalah yg agk often occured klau kita dduk hostel, aku col ibu, aku ckp aku nak blik, aku ta tahan dduk hostel, tpi ibu sruh ckp dlu dgn warden, aku tanak ckp cuz aku tau warden takkan pham, ibu pksa gak sruh ckp dlu dgn phak atasan sblum blik. dsbbkn hati aku mronta ronta nak blik, aku terus letak col (seems mcm biadap kan?? yeah, i know) then pg to bila aku bgun dr tido, btul-2 bru celik mata, bie col mrah-2 nape aku buad ibu cmtu. aku tdiam sbb aku tau salah aku. lpas letak col to, bie text ckp jgn blakangkn ibu, sbb apa-2 msti nak ngadu dkat ibu jugak n wlau mcm mne pun, ktorg tetap ank branak then bwh text to bie ckp mungkin bnyk yg aku tatau tpi tuhan akn tnjuk stu hri nnti!!! aku tak mcm nak sentap pulak kan? pdahal aku tak penaa tipu dia atau rhsiakn pape dr dia. stu hri aku tak text dia, tak ck aku p mne, dgn sape, lngsung aku tak ckp. aku terus blik jb lpas bncg dgn kaunselor kolej, aku just txt dia bila aku dah smpai jb. thats all. dia terasa dgn prangai aku cuz aku tak txt dia, lbih bnyk diamkn dri. i guess lah. strt dr aku smpai ruma, aku asyk nanges jea sbb asyk tpkir apa yg akan jdi dgn hbungn ktorg, mmpu tak ktorg ptahankn. seriously aku takut sgd klau ktorg tpisah. aku curik-2 bce txt dia dgn ibu, dr situ aku tau isi hti dia. aku txt dia, aku try pulihkn hbungn ktorg, bwk bncg dgn dia. dr situ aku dpat pnjelasan dr dia, aku pham, aku terima then ktorg baik balik :') ehehehe. tpi mse mula-2 baik to punn dia still 'dingin' lg smpai lha stu mlm to aku text tnye smpai bila nak bahasakn 'kau aku' ? dia ckp aku yg mulakan dlu (hehe, mmg punn. time gduh to aku guna 'kau aku') tpi thank god sbb dia ni sorg yg aku punn tatau nak ckp cmne, esuknye dia terus okay. dia jdi moymoy yg dlu. the one yg mampu buad diri aku jatuh cinta dgn dia :$ hehehe *malu pulak* btul lha,stiap pgaduhan to ada hikmah disebaliknye. kdg-2, pgaduhan to lha yg buad hbungn kita tambah hepy. tpi next week lpas result klua, hr sbtu aku akn blik hostel. kursus intensive english programme aku selama 2 buln dah punn berakhir, oleh dsbbkn itu naik jea cuti, hri rabu akan ada pdftaran untk student yg amek nursing. dr situ akn brmula lah khidupan aku sbagai student yg sbnar. jadual pun smakin bnar-2 belaka, smakin busy belaka lah gamaknyee, and semakin rindu lah aku kt bie nmpknye. diharapkan bie akn sntiasa ceria wlaupun aku busy tak dpat teman dia slalu. and yg pntg dia akn sntiasa jaga ksihatan dia dgn lbih memandangkn dia to sng sgd kne demam! aku nak study betul-2 demi masa dpan aku, demi nak tlong parents aku, demi masa dpan aku dgn bie, demi tanak sia-2 kn duit parents aku, and tanak sia-2 penantian bie selama 3 tahun.. aku berdoa takde sorg pun drpd ktorg yg akn tgelincir kea landasan lain, and takkan ada sorg pun yg tlpas drpd bpegang pde jnji. INSYAALLAH~ 

*Mohamad Rafie bin Ahmad, saya Nurul Nabila binti Refen sangad-2 syg pada awak and takkan ada sorang pun yg mampu gantikan tmpt awak, yg mampu mencintai saya sebaik awak, mnggembirakan hidup saya spt awak and yg mampu bg saya ksih sayang sesempurna awak*



 the end of the story for this time. time to texting with bie :') thanks for those yg sudi membaca blog saya. salam sayang dr saya untk kamu, kamu, and kamu semua. byebye!


Labels:

add more notes