<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2324228533955014925\x26blogName\x3dsweetsour+our+life\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://bellameoww.blogspot.com/\x26vt\x3d-4541410554653002111', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Welcome.
You've visited to bellameoww.blogspot.com
Click follow to read the latest updates about my blog! It will appear right in your blogger dashboard.Love you all <3

Navigations is on top of the post.
Screen size 1024 x 768
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Bella.
The owner of this blog known as Bella. She is 16y/o who born with a perfect eyes.She loves to takes photos and love hanging out to shopping for upgrading her clothes as well.
DO add, DO talk

Memories of mine.
I miss him very muchiee! changes made by time School Holiday ! it hurting me my besties ever after budak ta guna ~ R.I.M.A.S ! weett weett ^^ patah tumbuh hilang berganti NEW YEAR !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
It is a nightmare ><' Monday, 25 February 2013 05:22 | 0 notes
hola.. wanna hear my story?? it is a nightmare! seram tak seram lha tpi aku lbih rela mmpi kne kejar hntu drpd mmpi mcm ni tau tak. pg tdi tgh syok-2 tido bole pulak aku mmpi hubby aku. klau mmpi hubby aku jea takpe, ni ada pulak pelakon tmbahan. ex hubby aku. yg aku dok cte dia tak bole terima hakikat dah break ngn hubby to. ctenye bermula mcm ni. stu mlm ni aku klua ngn hubby pegi pandan (aku pun tatau nape dlm bnyk-2 tmpt, tmpt to jugak yg msuk dlm mmpi aku sbgai tmpt kjadian. ehehe!) pastu time otw nak blik rumah, tgh syok-2 jlan nak pegi kt tmpt parking motor to, minah to ada dkat parking sblah pulak. hubby nmpk jea dia, hubby terus tarik tgn aku, tak jdi ktorg na blik rumah naik motor, ktorg jlan kaki jea tau tak! pastu minah to dok tkedek kedek kjar ktorg sme jerit-2 pnggl moymoy! moymoy! . yg si hubby pulak buad bodoh jea. pastu minah to dtg, minah to terus tarik rmbut aku. aku pun balas lha. pastu si hubby geleng kpala jea tgk ktorg gaduh. hmm-3 --' pastu time kami tgh bgelut to tatau lha apa crita smpai ada bahan lawak yg kami bdua sama-2 gelakkn. (eii, aku gelak ngn dia?? eii, yekkk! geli btul aku dgn mmpi to) dsbbkn ktorg dah bole gelak sama-2, minah to pun mntk maaf ngn aku sbb pkul aku, tarik rmbut aku. and aku pun mntk maaf kt dia gak sbb blas blik. lpas to minah to terus blah mntk diri nak blik rumah. and si hubby pulakdduk mncangkung smbil tmenung mcm tgh pkirkn minah to. and suddenly hubby tetiba ckp 'syg, nak tau tak minah to penaa hmpir-2 nak kne lnggar dgn lori? b penaa tbce text dia ngn mmbe dia. dia ckp kt mmbe dia dia hmpir-2 kne lnggar ngn lori' OMG! ya allah, kejamnye jlan crita mmpi aku ni. hmm-2.  pastu aku terus tersedar and terus col hubby tpi hubby ta angkt sbb belum bgun tido. tpi lpas to hubby text ckp 'b bru jea bgun' aku punn cepad-2 lha cerita psal mmpi to dkat hubby . then hubby ckp 'jgn rsau, dia dah tak ada col b, text b. last mlm to jea dia col tnye btul kea b cple ngn syg pastu b ckp yeala b cple ngn syg, pastu b terus block num dia' time to rasa OUH! LEGANYE (: tpi sriously lpas aku tjaga to, aku ta bole nak tido blik, terus tak ngntok. asyk tpkir jea bnda to. lpas to roommate aku ckp, time aku tido to, muka aku berkerut-kerut. HAHA! tgh mmpi lha to sbb to muka aku berkerut. wakaka!. k lha k lha. nak layan hubby ni. next time aku buad entry lg k? nite uolls <3 love u ;')

Labels:

add more notes